marți, 29 aprilie 2014

„Iedul cu trei capre”, un nou atelier pentru părinţi şi copii

"Sfaturile lui David” – un proiect pentru părinţi şi copii deopotrivă, realizat de Teatrul Ion Creangă în parteneriat cu Grădiniţa lui David – continuă şi în luna mai la Ludoteca „Apolodor din Labrador”! Coordonate de profesori specializaţi în psihopedagogie, atelierele propun o nouă serie de teme de discuţie menite să vină în sprijinul părinţilor, specialiştii oferindu-le acestora sfaturi personalizate pentru a îşi îmbunătăţi comunicarea cu cei mici.

Programul lunii mai debutează astfel cu atelierul „Iedul cu trei capre”, care va avea loc luni, 5 mai, ora 18.00, în Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la sediul Bibliotecii Naţionale a României, întâlnirea fiind dedicată discuţiei despre (in)dependenţa copilului şi echilibrul dinamic în care se află părinţii, dar şi alţi membri ai familiei.

Luni, 5 mai 2014, ora 18.00
Biblioteca Naţională a României, desfăşurat la Ludoteca „Apolodor din Labrador”

Taxa de participare este de 45 lei(copil si parinte), iar o parte din incasari va fi directionata pentru achizitionarea biletelor pentru copii care provin din medii defavorizate. 

Inscrierile se pot face la nr de telefon 0752.012.335 sau pe mail la adresa contact@gradinitaluidavid.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!